Laat je inspireren door ons rijke assortiment en professioneel advies dat hout snijdt.

Hout Luyten is een begrip in de Kempen. Al vier generaties lang zijn onze toonzalen het gedroomde adres voor al wie hout zoekt van de bovenste plank. Hier in Morkhoven ben je welkom voor de rijkste keuze tegen de juiste prijs, bijgespijkerd met professioneel advies en een service met de glimlach. Breng ons een bezoek, en sprokkel een massa ideeën voor je eigen project.

Inspiratie voor je huis, uit het beste hout gesneden

Het comfort van houten binnendeuren? De uitstraling van een natuurlijke gevelbekleding? De warmte van parket? De charme van een wand in hout? De mogelijkheden van hout in huis zijn eindeloos, de inspiratie evenzeer. Ontdek hier de fraaiste staaltjes van vakmanschap, in elkaar getimmerd met het tophout van Hout Luyten.
Modern houten bijgebouw
Gevelbekleding van Eternit. Parelgrijze ruitleien verkrijgbaar bij Hout Luyten.
Gevelbekleding van Rockpanel verkrijgbaar bij Hout Luyten

Onze toonzalen: de snelste weg van inspiratie naar project

Twee showrooms van samen 1700 m2 en een aangrenzende tuin van 1500 m2. Zoveel inspiratie ligt bij Hout Luyten op jou te wachten. Kom een kijkje nemen, en maak kennis met de warme aanpak van ons familiebedrijf. Kopje koffie inbegrepen.

Testimonials

Super vriendelijke ontvangst aan het onthaal en ook door de mannen van het magazijn. Enorme nooit geziene keuze van hout en alles wat met hout te maken heeft. Ik ga zeker terug!