Kant en klaar maatwerk

Bewerkingen
Foto van een design verfdeur in een slaapkamer
Binnendeuren
Witte binnendeur met zwarte klink
Witte binnendeuren in een gang

Binnendeuren

Hout Luyten zet de deur open voor een unieke service: volledig plaatsklare binnendeuren. Wij fresen het kassement op maat van je deuropening, voorfresen het deurblad en voormonteren de scharnieren en het slot. Jij ontvangt een totaalpakket dat je meteen kan plaatsen.

Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons uitgebreide gamma aan binnendeuren. Keuze gemaakt? Vraag dan je offerte aan door dit formulier in te vullen.

< Laat je inspireren door enkele realisaties

Plaatmateriaal

Een maatkast, inbouwkast of dressing plaatsen op maat is een fraai staaltje van vakmanschap. Hout Luyten ondersteunt jou graag bij de voorbereiding: het zaagwerk, het afplakken en – indien gewenst – het frezen van het plaatmateriaal. Voor dat plaatmateriaal geniet je bij ons een rijke keuze: van melamine over HPL laminaat (formica) tot fineer en dikfineer. Het afplakken kan gebeuren in ABS (pvc) 1 of 2 mm, maar ook fineerkanten en HPL kanten zijn mogelijk. Ook eenvoudig freeswerk is mogelijk, bijvoorbeeld om potscharnieren, rijboringen en verstekken te laten voorfrezen. Kies maar uit in welke mate je beroep doet op onze diensten. Jij beslist, wij voeren uit zoals jij wenst.

Maak het jezelf gemakkelijk

Deze service is ideaal voor maatkasten, inbouwkasten en dressings op maat. Hout Luyten bezorgt jou al het materiaal als een handig zelfbouwpakket, op maat verzaagd en gefreesd volgens jouw instructies. Vul de stuklijst in, en wij doen het nodige.

Jouw voordelen bij deze werkwijze

  1. Makkelijke montage. Elk paneel is voorzien van een label.
  2. Minimum aan snijverlies door de computergestuurde verzaging van de panelen.
  3. Zuivere snijlijnen en kantstroken.
  4. Vlekkeloze verlijming van de kantstroken in ABS (pvc), fineer of laminaat (formica).
  5. Geschikt voor diverse plaatmaterialen (melamine, laminaat, massief,…).
  6. Panelen worden voorgefreesd (potscharnieren, rijboringen,…).

Meer weten over onze service voor verzagen? Een offerte op maat?