Bij Hout Luyten draait het om jou

Vakman centraal

Als vakman wil jij topwerk afleveren. Daarvoor dien je het juiste materiaal in handen te krijgen. Precies dat is de bestaansreden van Hout Luyten. Wij ondersteunen jouw vakmanschap met het allerbeste hout voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Die kwaliteit vullen wij aan met een service uit de duizend. Als je honderd jaar bestaat, voel je perfect aan wat een vakman nodig heeft: een expertise die jouw professionalisme aanvult en een dienstverlening die jou werk uit handen neemt. Zodat jij kan focussen op wat je graag doet: topwerk leveren voor je klanten.

Ontdek onze services voor de vakman

Kom dan eens babbelen, bij een kopje koffie in ons cafeetje. Wij heten jou welkom met 4 unieke services die je geniet als partner van Hout Luyten.

SERVICE 1

onze experts staan graag voor jou klaar met advies

Als vakman geef je elke dag een professioneel antwoord op tientallen vragen. Welke houtsoort is het meest geschikt voor je project? Hoe kan je dit hout het beste bewerken en beschermen? Onze experts geven jou advies op maat over al het materiaal waarmee jij werkt. Zo neem jij de perfecte aanloop naar een prachtig resultaat.

Tip: kiezen je klanten graag zelf het hout voor hun project? Kom met hen – of stuur hen – langs bij Hout Luyten. In onze toonzalen genieten zij de ruimste keuze. En wij zetten met plezier jouw vakmanschap in de kijker.

SERVICE 2

wij nemen graag het “bewerk-werk” van jouw schouders

Wil je het hout bewerken voor je ermee aan de slag gaat? Indien je dat wenst, kan je die klus aan Hout Luyten overlaten. Impregneren en kleurloos drenken, freeswerk en maatwerk, schaven en verzagen – wij doen het graag voor jou. Vervolgens leveren wij het hout af op het adres dat jij wenst: jouw atelier of de werf.

Zelf bewerken of aan Hout Luyten toevertrouwen? Als vakman hak jij uiteraard de knoop door. Maar het biedt zeker voordelen om voor de tweede optie te kiezen. Jij kan je focussen op het werk dat je echt graag doet. En je dient minder te investeren in machines en energie. Zo pluk je dubbel de vruchten van deze service van Hout Luyten.

SERVICE 3

pak uit met twee extra toonzalen plus een tuin

Een bezoek aan Hout Luyten in Morkhoven loont echt de moeite. In onze prachtige toonzalen en de aangrenzende tuin ligt het hele assortiment uitgestald waarmee jij als vakman aan de slag kan. Kom dus zeker een kijkje nemen, en breng daarbij gerust je klanten mee. Zo kan jij onze toonzalen gebruiken als een extra showroom. Wedden dat je klanten onder de indruk zijn van het grote aanbod?

SERVICE 4

kies uit het grootste assortiment voor de meest interessante prijs

Een eerste toonzaal van 1000 m2, een tweede toonzaal van 700 m2 en een tuin van 1500 m2. Dat maakt samen een assortiment uit de duizend. Welke project je als vakman ook in handen neemt, je vindt bij Hout Luyten altijd het geschikte materiaal. Zorgen dat jij waarde krijgt voor je geld – dat is onze drijfveer. Ook dat is een teken van respect voor jouw vakmanschap.

Hout Luyten heet jou van harte welkom als vakman

Om onze toonzaal te bezoeken. Ons assortiment te ontdekken. Samen een boom op te zetten over het vak. Maak een afspraak, en wij zetten alvast de koffie voor je klaar.