Gevelbekleding

Producten

De gevel van je huis is als het gelaat van een persoon. Het uitzicht bepaalt deels de mate van aantrekkelijkheid. Met houten gevelbekleding kies je voor een natuurlijke look, die bij iedereen in de smaak valt. Hout voegt een toets toe van authenticiteit en geeft je huis persoonlijkheid. Bij Hout Luyten geniet je de rijkste keuze in materialen en kleuren, waardoor je de gevelbekleding helemaal afstemt op je wensen. Of je nu kiest voor eigentijds of rustiek, je bent verzekerd van een tijdloos resultaat: een gevel waar je vele jaren met plezier naar kijkt. Ook op het vlak van energiebesparing is houten gevelbekleding een slimme keuze.

Laat je inspireren door onze houten gevelbekleding

Gevelbekleding van Rockpanel verkrijgbaar bij Hout Luyten
Gevelbekleding van Trespa verkrijgbaar bij Hout Luyten
Gevelbekleding van Rockpanel verkrijgbaar bij Hout Luyten

Hout bezit uitstekende isolerende eigenschappen. Het materiaal houdt de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Zo verhoog je het comfort en verlaag je de energiefactuur. Op deze pagina vind je enkele fraaie projecten, gerealiseerd met hout van Hout Luyten. Laat je inspireren, en pik naar hartenlust ideeën op.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw project? Maak dan een afspraak in onze showroom. Onze experts helpen jou graag met professioneel advies op maat.

Bezoek onze toonzaal voor ons complete assortiment gevelbekleding in…

  • Massief hout
  • Eternit
  • Trespa
  • Rockpanel