Onze klanten geven ons de grootste onderscheiding

Op zoek naar inspiratie voor het allerbeste hout in huis? Je bent niet alleen. Mensen zoals jij, die na hun speurtocht kiezen voor Hout Luyten, geven ons de grootste onderscheiding. Hun gemiddelde beoordeling: liefst 4,5 op 5.

Hieronder lees je waarom onze experts zoveel bloemen krijgen toegeworpen. Kort gezaagd komt het hierop neer: uitstekende kwaliteit voor de juiste prijs, uitgebreide keuze, professioneel advies en vriendelijke bediening. Ook over het kopje koffie in onze toonzalen krijgen we veel complimenten.

Wij hebben tal van projecten gerealiseerd in samenwerking met hout Luyten. Steeds zeer goed verlopen en zeer kwalitatieve producten. Aanrader!
- Cityworkers
Super vriendelijke ontvangst aan het onthaal en ook door de mannen van het magazijn. Enorme nooit geziene keuze van hout en alles wat met hout te maken heeft. Ik ga zeker terug!
- Luc Pans
Zeer vriendelijke ontvangen. Geduldig. Volledige uitleg. Zeer goede prijs-kwaliteit.
- Jurgen Christiaens
Ik heb onlangs deuren en laminaat gekocht bij Hout Luyten, zeer goede uitleg gekregen van heel vriendelijke mensen, top bediening. Zeker een aanrader!
- Matty Vermeyen
Knappe zaak, vriendelijke bediening, mooi assortiment.
- Christophe Van Doninck
Altijd tevreden over de kwaliteit van het ruwe hout dat ik haal.
- Jelath O.
Professioneel advies, vriendelijk personeel... aanrader!
- Griet Caers
Zeer tevreden over Hout Luyten. Wij werden goed ontvangen in de toonzaal, vriendelijke verkoper. Wij kochten er onze parket en binnendeuren. Een echte aanrader.
- Liesbeth Deswert

Laat je ook inspireren voor je project

Onze experts heten jou van harte welkom in onze showrooms. Dat doen zij bij voorkeur op afspraak, zodat zij helemaal kunnen focussen op jouw plannen.