Volledig assortiment fineerparket

Producten

Fineerparket, ook wel bekend als lamelparket of parket met een toplaag, is een type vloerbedekking dat bestaat uit een dunne laag massief houtfineer (meestal 2-6 millimeter dik) gelijmd op een onderlaag van multiplex, HDF (High-Density Fiberboard), of een vergelijkbaar materiaal. Het combineert de warme, natuurlijke uitstraling van echt hout met de voordelen van stabiliteit en duurzaamheid van de onderliggende dragende laag. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van fineerparket.

Fineerparket is een uitstekende keuze voor wie graag de warmte en charme van houten vloeren willen, maar tegelijkertijd waarde hechten aan stabiliteit en prijs.

 

Lindura (Meister)

Ontdek de Lindura vloer van Meister: dé vloer van morgen. Dankzij een innovatief productieproces is slechts 1/8 van het traditionele hout nodig voor deze meerlaagse parketvloer, terwijl deze toch duurzaam, sterk en bestand is tegen dagelijkse uitdagingen.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de Wood Powder-technologie, een mix van houtvezels en mineralen die stevig samengeperst wordt met het houtoppervlak. Hierdoor ontstaat een stabiele verbinding die duurzaam en betaalbaar is, met minder houtverlies en een innovatieve aanpak.

  • Duurzaam
  • Sterk
  • Betaalbaar

Kom langs in onze toonzaal voor ons volledige aanbod.

Parky

Parky’s fineerparket biedt het beste van beide werelden. De toplaag van echt hout geeft je de warmte en unieke uitstraling van natuurlijk materiaal. Daarbovenop profiteer je van de voordelen van laminaat:

  • Eenvoudige installatie
  • Moeiteloos onderhoud

Kom langs in onze toonzaal voor ons volledige aanbod.